Heeft u vragen?

U bent een startende zelfstandige?

Een prachtige uitdaging, je eigen bedrijf opstarten :

De oprichting van jouw bedrijf:
Vooralsnog komen hierbij heel wat administratieve verplichtingen bij kijken. Heb je die allemaal vervuld ? Drees Life Services heeft doorheen de jaren zeer vele accountants en boekhouders leren kennen. We verwijzen je graag door naar een professional die het best bij je past of indien je een ‘second opinion’ wenst.

De starter die van start is gegaan :
Persoonlijk advies en een waardevolle ‘second opinion’, vele van onze startende cliënten kloppen geregeld aan. De relatie met jouw bankier, jouw boekhouder en andere ‘stakeholders’, Drees Life Services zit aan jouw zijde van de tafel met een luisterend oor. Zeker de eerste jaren wordt een updategesprek fel geapprecieerd, zodoende weet je dat we jouw concrete situatie écht kennen en van daaruit ook uw starterskit stelselmatig aanpassen.

Werken met verzekeraars die weten wat zelfstandig ondernemen betekent :
Ieder jaar weer checken we onze tarieven af op de markt en onderhandelen we met de verzekeringsmaatschappijen waarmee we onze cliënten bedienen. We houden een vinger aan de pols wat de solvabiliteit en de rendementsresultaten van de verzekeraars betreft. De verzekeraars waarmee we werken, daar verzekeren we ook onszelf en de teamleden van Drees Life Services.

Drees Life Services weet wat het is om elke dag als zelfstandig ondernemer het verschil te maken voor klanten. Omdat jij dat ook doet, daarom komt je best eens bij ons langs of vraagt je om een gesprek via het contactformulier dat je terugvindt via de hoofdpagina van onze website. Beste Starter, wees van harte welkom !