Heeft u vragen?

Tandartsen en het VAPZ

Wat een VAPZ voor jou kan betekenen vind je alvast hier.

Een tandarts kan kiezen voor een VAPZ. Voor het jaar 2015 heb je alzo een bedrag van 3.027,09€ dat je van jouw belastbaar inkomen kan aftrekken als beroepskost. Je kan die aftrekpost zelfs verhogen naar 3.482,82€ via een ‘Sociaal VAPZ’.  Het is uiteraard een heel interessante fiscale kost, met name eentje die je een mooi extra aanvullend pensioen oplevert. Drees Life Services maakt er een zaak van om ook voor dit luik elk jaar de verzekeraars met elkaar te vergelijken opdat je VAP op de best mogelijke manier zou aanwenden.

Via de aangeduide verzekeringsmaatschappij zorgt Drees Life Services ervoor dat je elk jaar een duidelijk overzicht verkrijgt van hetgeen je opbouwt én dat dit contract thuis hoort in jouw persoonlijk ‘totaal plan’.

De expertise van Drees Life Services bestaat erin om de 80% regel actief voor onze apothekers in de gaten te houden. Zoals jouw accountant je ongetwijfeld al zal gemeld hebben, beperkt de 80% regel het pensioenkapitaal dat opgebouwd mag worden vanuit de groepsverzekering of de IPT, maar de VAPZ moet daar ook in worden meegerekend.

Waarom Drees Life Services de beste oplossingen biedt voor uw VAP ?

Overal op onze website kom je het begrip ‘financial plan’ tegen. Ook de VAPZ premie zal daar een deel van uitmaken en zullen we inzetten om jouw ‘totaal plan’ te verwezenlijken. Dat ‘totaal plan’ is het enige dat voor ons telt en daarbinnen moet jouw VAPZ een stukje van de puzzel zijn.  Deze financial planner heet u alvast van harte welkom. Bel ons tijdens de kantooruren of mail ons : info@dreeslifeservices.be