Heeft u vragen?

Kinesisten en het VAPZ

Wat een VAPZ voor jou kan betekenen vind je alvast hier.

Ook als kinesist start je best met een VAPZ. Voor het jaar 2015 heb je alzo een bedrag van 3.027,09€ dat je van jou belastbaar inkomen kan aftrekken als beroepskost. (mits jouw inkomsten ook voldoende hoog zijn)  Het is uiteraard een heel interessante beroepskost, met name een kost die jou een zeer mooi extra aanvullend pensioenkapitaal oplevert. Drees Life Services maakt er werk van voor het VAPZ elk jaar verzekeringsmaatschappijen met elkaar te vergelijken opdat je VAPZ op de best mogelijke manier zou worden aangewend.

Via de aangeduide verzekeringsmaatschappij zorgt Drees Life Services ervoor dat je elk jaar een duidelijk overzicht verkrijgt van hetgeen je opbouwt én dat dit contract thuis hoort in jouw persoonlijk ‘financial plan’.

De expertise van Drees Life Services bestaat erin om de 80% regel actief voor onze kinesisten in de gaten te houden. Zoals jouw accountant/boekhouder  je ongetwijfeld al zal gemeld hebben, beperkt de 80% regel het pensioenkapitaal dat opgebouwd mag worden vanuit de groepsverzekering of de IPT, maar de VAPZ moet daar ook in worden meegerekend.

Waarom Drees Life Services de beste oplossingen biedt voor uw VAPZ ?

Overal op onze website kom je het begrip financial planner tegen. Ook uw VAPZ premie zal daar een deel van uitmaken en zullen we inzetten om jouw ‘totaal plan’ te verwezenlijken. Dat ‘totaal plan’ is het enige dat voor ons telt en daarbinnen moet jouw VAPZ zijn functie vervullen. Wees welkom en test ons uit. Bel ons tijdens de kantooruren of mail ons : info@dreeslifeservices.be