Heeft u vragen?

Artsen en het VAP

Wat een VAP voor jou als arts-bediende kan betekenen vind je alvast hier.

Ook een Arts-bediende kan kiezen voor een VAP, met name voor een sociaal VAP. Voor het jaar 2014 heb je also een bedrag van 3.482,82€ dat je van jouw belastbaar inkomen kan aftrekken als beroepskost. Het is uiteraard een heel interessante beroepskost, met name een kost die jou een mooi extra aanvullend pensioen oplevert. Drees Life Services maakt er een zaak van om ook voor dit luik elk jaar de verzekeraars met elkaar te vergelijken opdat je VAP op de best mogelijke manier zou aanwenden.

Via de aangeduide verzekeringsmaatschappij zorgt Drees Life Services ervoor dat je elk jaar een duidelijk overzicht verkrijgt van hetgeen je opbouwt én dat dit contract thuis hoort in jouw persoonlijk ‘totaal plan’.

Waarom Drees Life Services de beste oplossingen biedt voor uw VAP ?

Overal op onze website kom je het begrip ‘totaal plan’ tegen. Ook uw VAP premie zal daar een deel van uitmaken en zullen we inzetten om jouw ‘totaal plan’ te verwezenlijken. Dat ‘totaal plan’ is het enige dat voor ons telt en daarbinnen moet jouw VAP zijn functie vervullen. Wees welkom en test ons uit. Bel ons tijdens de kantooruren of mail ons : info@dreeslifeservices.be