Heeft u vragen?

Apothekers en het VAPZ

Wat een VAPZ voor jou kan betekenen vind je alvast hier.

Ook een apotheker kan kiezen voor een VAPZ. Voor het jaar 2015 heb je alzo een bedrag van 3.027,09€ dat je van jou belastbaar inkomen kan aftrekken als beroepskost. (mits jouw inkomsten ook voldoende hoog zijn) Het is uiteraard een heel interessante beroepskost, met name een kost die jou een zeer mooi extra aanvullend pensioen oplevert. Drees Life Services maakt er een zaak van om ook voor dit luik elk jaar de verzekeraars met elkaar te vergelijken opdat je VAPZ op de best mogelijke manier zou aanwenden.

Via de aangeduide verzekeringsmaatschappij zorgt Drees Life Services ervoor dat je elk jaar een duidelijk overzicht verkrijgt van hetgeen je opbouwt én dat dit contract thuis hoort in jouw persoonlijk ‘totaal plan’.

De expertise van Drees Life Services bestaat erin om de 80% regel voor onze cliënt-apothekers in de gaten te houden. Zoals jouw accountant je ongetwijfeld al zal gemeld hebben, beperkt de 80% regel het pensioenkapitaal dat opgebouwd mag worden vanuit de groepsverzekering of de IPT, maar de VAPZ moet daar ook in worden meegerekend. Klinkt allemaal te technisch en moeilijk ?  Net daarom dat we voor zovele collega-apothekers als hun personal financial planner, deze dingen behartigen en jaarlijks afchecken met uw accountant en de verzekeringsmaatschappij.

Waarom Drees Life Services de beste oplossingen biedt voor uw VAPZ ?

Overal op onze website kom je het begrip financial plan tegen. Ook uw VAPZ premie zal daar een deel van uitmaken en zullen we inzetten om jouw ‘totaal plan’ te verwezenlijken.

Uw persoonlijk financieel plan is het enige dat voor ons telt en daarbinnen moet jouw VAPZ zijn functie vervullen. Wees welkom en bel ons nog vandaag tijdens de kantooruren of mail ons : info@dreeslifeservices.be voor een kennismakend gesprek.