Heeft u vragen?

Je beoefent een medisch beroep

Ongeacht jouw specialiteit als arts, tandarts, apotheker of kinesist, Drees Life Services is een specialist die helpt met een duidelijk beeld te verschaffen van jouw huidige financiële situatie. Waarheen brengt jouw actuele pad je als alles blijft goed gaan? Waar beland je als er onderweg brokken vallen?

Dit filmpje geeft alvast een gevoel bij onze visie.

 

Voor starters hebben we een ‘starterskit’ waarin we vooral het broodnodige doen inzake risicoafdekkingen aan een absoluut minimaal budget. Voor de medische beroeper is een neutrale wegwijzer in het begin van de carrière een absolute troef. We weten ook wel dat er al organisaties tijdens de diploma-uitreiking klaar staan en met schaalvoordelen zwaaien die er nadien toch niet zo goed uitkomen. Wij helpen je graag met een kritisch vergelijk.

Uw collega-specialist geeft in dit filmpje aan, hoezeer een specialist met passie, expertise, opleiding en teamwork met de bedoeling om goed te doen, het verschil kan maken voor de mensen die hem in vertrouwen nemen. Die Financial planner kan Drees Life Services voor jou zijn. Nodig jezelf uit voor een verkennend gesprek via ons contactformulier of telefoneer ons tijdens de kantooruren voor een afspraak : 089 23 33 01.

Wil je alvast wat meer weten over tal van mogelijkheden, click dan op de voor jouw interessante vakjes, rechts op jouw scherm .