Heeft u vragen?

Daarom DLS

Het draait allemaal om onze cliënt!

Bij Drees Life Services hebben we een uitgesproken overtuiging van hoe financiële planning er moet uitzien. Het is een frisse aanpak en helemaal verschillend van hoe de grote meerderheid van de financiële planners het aanpakt.  Heb je zulke anderen al ontmoet, des te beter, je zal kunnen vergelijken !  Alles wat we doen draait om jou, jouw leven, niet enkel jouw geld. Wij geloven dat geld een middel moet zijn om je het waardevolst mogelijke leven te laten leiden, vanuit jouw ogen, vanuit jouw overtuiging.

daarom1

Partners voor de lange termijn.

Getraind door zowel Belgische topmensen als via het beste instituut uit de VS en het Verenigd Koninkrijk, begrijpen we dat er meer is dan het hier en nu.              Jos Drees :  “Het kan filosofisch klinken maar we engageren ons voor een dynamisch proces over vele jaren die in het verschiet liggen. ”   We ontmoeten onze cliënt op afgesproken, regelmatige tijdstippen en staan altijd ter beschikking. Er zullen momenten zijn dat je ons wilt bevragen en we onze expertise inbrengen.  Je hebt immers jouw eigen personal financial coach.  Er zullen tijden zijn dat je ons minder vaak nodig hebt. We zorgen ervoor dat je altijd het overzicht blijft bewaren over waar jouw financieel pad je heenleid en zullen je ook helpen om jouw dromen te blijven nastreven.

daarom2

Een luisterend oor.

Geld speelt een enorm belangrijke rol in het leven van mensen. Nochtans wordt daar weinig over gesproken en hebben de meeste financiële adviseurs tot op heden enkel oog voor de producten in plaats van voor hun cliënten. Drees Life Services wil je aanmoedigen om uitgebreid met ons in gesprek te gaan over al jouw verwachtingen, over al jouw dromen. We zijn uitgerust om je te helpen bij het uitstippelen van jouw ideale route. We willen jouw verhaal horen, jouw hele verhaal, om daar dan jouw financiële middelen écht op af te stemmen.

daarom3

Ervaren en hoge deskundigheid.

Binnen Drees Life Services hebben we de expertise om jouw persoonlijke verwachtingen écht te doen aansluiten bij de architectuur van jouw financieel plan. Desgewenst helpen we zowel met jouw maandelijkse budgettering als met jouw spaar- en beleggingskeuzes. Rekening houdend met de levensfase waarin je nu verkeerd, is ons antwoord altijd gepersonaliseerd en in volle respect met de door jou opgelegde grenzen.