Heeft u vragen?

DLS Academy

We organiseren met behoorlijke regelmaat informatiesessies waar cliënten zich komen informeren over actuele onderwerpen inzake fiscaliteit, financiën, successie, opvolging, life planning.

De geplande sessies voor cliënten en genodigden, kan je terugvinden via onze hoofdpagina. We houden eraan om in kleine groepen te werken zodat vragen stellen zeer laagdrempelig wordt. Sta er aldus niet van te kijken als een sessie plots de stempel ‘VOLZET’ heeft. Het leven is aan de rappen…. Wat betreft de inschrijvingen voor onze sessie aldus ook …  !

Een event waarop meer dan 100 toehoorders verschijnen, die doen we zo nu en dan eveneens, maar die hebben dan een andere invalshoek. Hier is vaak een stukje entertrainment aanwezig, houd onze agenda in de gaten voor zulke events en hun opzet. Het recentste event vond plaats op 25 april ll. onder de hoofdtitel : ‘Uw parcours naar financiële vrijheid.’

Drees Life Services verzorgt veelal de sessie vanuit ons eigen kantoor en met onze eigen mensen. Soms worden externe specialisten erbij betrokken. Sommige seminars geven we in co-productie met een geapprecieërde accountant, een bedrijfsrevisor of een notaris.

Je vindt ook enkele foto’s terug met impressies van eerdere events. Meld je aan als een onderwerp jouw aandacht trekt. We organiseren twee tot drie sessies per onderwerp als de toeloop te groot wordt.

Controle-instanties zoals het FSMA e.a. onder wie Drees Life Services resulteert eisen permanente bijscholing. Wij laten je van dag tot dag, quasi live, meemaken welke sessies we nu weer achter de kiezen hebben. Ook goed om te weten dat jouw adviseur zelf goed wordt opgeleid en bijgeschoold. Je vindt de lijst van gevolgde cursussen van de afgelopen drie jaar hier.