Heeft u vragen?

Makelaar in wat … ?

Makelaar pensioenen, spaar – & beleggingsmogelijkheden:

Onze cliënten zeggen ons dat ze willen zeker zijn dat de planning en uitvoering van hun spaar- en pensioenplanning alle aandacht krijgt ?   Dat het niet wordt ‘meegenomen’, zo ‘tussendoor’ ,tesamen met de autoverzekering, de brandpolis, de spaarboek, het leningscontract, de effectenrekening en de rechtsbijstand !? Zij willen dat het de échte hoofdbekommernis is van hun financiële adviseur ? Vertrekt u ook vanuit dat uitgangspunt, dan bent u bij Drees Life Services aan het juiste adres.

Voor advies en bemiddeling in de volgende diensten bent u bij ons aan het goede adres

Levensverzekering, Tak 21 spaarverzekering, Lange Termijn Sparen, VAPZ, Pensioensparen, RIZIV-contracten, Groepsverzekering, IPT, Tak-23 verzekeringen, Polissen ‘Persoonlijke Zorg’ (hospitalisatie, zorgpolis), Gewaarborgd Inkomen, Successieplanning, Financiële planning, Renteniersbegeleiding, Sparen met maandelijkse stortingen.

Wij vinden dat deze lijst al lang genoeg is en daarom een heuse specialisatie hoort te zijn. We geven je de mogelijkheid om quasi uit een menukaart onze dienstverlening aan jou samen te stellen.

Elders op deze website ervaar je hoe we onze cliënt vakoverschrijdend adviseren, tegelijk aan belastingoptimalisatie ,financiële planning en of successieplanning enz… doen.

Op de pagina’s DLS Academy vind je ons engagement inzake het volgen van bijscholingen en seminaries om altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te zijn. Deze standaard willen we bij Drees Life Services voeren, met minder nemen we geen vrede.

We geven zelf met behoorlijke regelmaat cliënten-sessies waaraan vrij mag worden deelgenomen. Je komt luisteren om voor jezelf een beeld te vormen van een specifiek onderwerp dat jouw interesse wegdraagt.  (zie ook DLS Homepage voor wat er gepland staat)

Contactname met DLS is een ernstig risico op het bekomen van antwoorden op vragen als

  • Wat betekenen mijn actuele polissen voor mij ?
  • Wanneer zou ik kunnen beginnen afbouwen wat werken betreft, als ik dat al zou willen ?
  • Bewandel ik, vanuit fiscaal standpunt de beste route ?
  • Doe ik via mijn vennootschap de juiste dingen om mijn persoonlijke doelen te bereiken?
  • Hoe kan het verder als ik over 10 of 12 of 20 jaar stop met werken ?
  • Kan ik mijn kinderen in alle omstandigheden hun hogere studies laten doen ?
  • Ga ik straks mijn kinderen kunnen verder helpen bij hun opstart ?