Heeft u vragen?

Vergelijk drie manieren van beleggen…

Academisch onderbouwd beleggen Traditioneel actief beheerd beleggen Beleggen door Indexen te kopen
We geloven in liquide markten en dat in de prijs van een aandeel alle beschikbare informatie wordt weerspiegeld Probeert te laag geprijsde aandelen te identificeren dat is een constante drijfveer in het beheer Laat commerciële benchmarks toe de strategie te sturen. Indexen veranderen immers met de regelmaat van de klok.
Legt de focus van de strategie op de drijvers van hoger dan gemiddelde opbrengst Vertrouwd vaak of tal van voorspellingstechnieken om een aandeel eruit te pikken of de timing in de markten Vastgeklonken aan de index, wat de flexibiliteit helemaal vernietigt.
Levert toegevoegde waarde door de portfolio samenstelling en vervolgens de consequente implementatie Veroorzaakt hogere beheerkosten, verhandelingskosten en overbodig risico Accepteert lagere opbrengst en hogere verhandelingskosten om maar trouw te zijn aan de index en zijn aanpassingen.

Elk van deze drie filosofieën kunnen we toepassen en uitbouwen binnen beleggingsportefeuilles van cliënten. We hebben zo onze eigen voorkeur maar daar hebben we het over tijdens ons gesprek, bij ons op kantoor, of bij u thuis.

Bel ons voor een afspraak op 089 23 33 01 of mail naar jos@dreeslifeservices.be